Wat is vanuit het zadel?

Vanuit het zadel is een inspirerende ontdekkingsreis naar je eigen kracht. Nee nee, geen zweverig traject doordrenkt van spirituele activiteiten en “tjakka momenten” maar een concreet en pakkend traject dat je oog in oog laat staan met je beste ik. Vanuit het zadel geeft antwoord op de 12 Troach vragen:

LeerMaatWerk young professional

"Leiderschap ontwikkeltraject zonder stoffige lokalen"

DOELGROEP

Vanuit het zadel is een traject voor iedereen die zich op persoonlijk vlak wil ontwikkelen. De focus ligt hierbij op identiteit en gedrag (de beste versie van jezelf worden). Ben je bijvoorbeeld leidinggevende, dan ligt de focus op je leiderschapsgedrag in relatie met je eigen ik. Ben je sleutelfunctionaris (bijvoorbeeld bij HR of bij R&D) dan zal de focus meer liggen op “beïnvloeden en beïnvloed worden”.  We denken bij “Vanuit het zadel” niet zozeer vanuit je functie maar stellen jou als persoon (met jouw persoonlijke doelen) centraal. Pas daarna slaan we de brug naar jouw werkomgeving.

Twan en Rob zijn doorgewinterde trainers/coaches. Ze kennen het klappen van de zweep en hebben zelf ook in verschillende management en directiefuncties geacteerd. Ze weten dan ook als geen ander dat de traditionele wijze van leren een beperkt effect kent. Uit onderzoek blijkt ook dat in de traditionele leermethodiek een maximale transfer wordt bereikt van 4%. Een ergernis die hen gebracht heeft bij de ontwikkeling van deze unieke formule. 

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
de 12 troachvragen