Battlefieldtours, Leiderschap en management ontwikkeling door ervaren en beleven.

Tijdens een battlefieldtour volgen we de route van een militair leidinggevende en bezoek je bekende en minder bekende locaties uit WOII. Niet alleen beleef je het verhaal achter de plekken die we bezoeken. We houden je tijdens een battlefieldtour ook de spiegel een voor. We reflecteren op wat jou helpt en remt als leidinggevende.

Treed in de voetsporen van leiders van toen.
Je treedt in de sporen van de militairen die in deze arena’s veldslagen hebben geleverd. Je doet op historische kennis en tegelijkertijd ontwikkel jij jezelf als leider of manager.  Daarnaast wij zorgen ervoor dat je fantastische, leerzame en enerverende battlefield tour beleeft waarin het je aan niets ontbreekt.

battlefieldtour John Frost
Arnhem 1945
battlefieldtour John Frost

7 Arena’s allemaal met een ander thema.
Wij hebben 7 arena’s uitgewerkt. Elke battlefieltour is afgestemd op de ontwikkel en of coachvraag van de deelnemers. Dus geen enkele battlefieldtour is gelijk.  Desgewenst combineren we de battlefieldtour met een competentietraining. 
Tijdens de battlefieldtour zullen we managen, leidinggeven en visie en missie vergelijken met die van jou situatie op dit moment. We kijken naar wat je er van kan leren en geven je de tools dit direct toe te passen in de praktijk.

meest gevraagde battlefield tours

LeerMaatWerk Battlefield tour Hürtgenwald

Battlefield tour Hürtgenwald

Sneller dan gepland trekken de geallieerden door Frankrijk (operatie Cobra). Voor de kerst thuis zo denkt men. Dan trekken de eerste geallieerden de grens over bij Trier. En dan zit het tegen en moeten er keuzes gemaakt worden

LeerMaatWerk Battlefield tour John Frost

Battlefield tour John Frost

John Frost is in zijn missie geslaagd. Hij is op tijd aan de noordelijke zijde van de Rijn brug in Arnhem. De versterking waarop hij wacht blijft uit. Zijn dilemma is overgeven of standhouden.

LeerMaatWerk battlefield tour Wonsstelling

Battlefield tour Wonsstelling

De enige plek in europa waar de "blitzkrieg" tot staan is gebracht is Kornwerderzand. Daar vlak bij ligt de Wonsstelling en plek met een heel ander verhaal. Je land verdedigen in een molshoop? Wel een opdracht maar nauwelijks middelen!

de 4 andere arena's

LeerMaatWerk Battlefield tour Hells Highway

battlefield tour Hells-Highway

30 Corps moest de aansluiting maken vanuit het zuiden van Nederland naar de brug in Arnhem. Er was veel oponthoud doordat de route te smal was voor vrachtwagens en steeds weer geblokkeerd werd door brandende voertuigen.

LeerMaatWerk Battlefield tour Joachim Peiper

battlefield tour Joachim Peiper

Een leidinggevende met een stormachtige carriere. Eigenlijk elke opdracht voldeed hij aan de verwachting. Todat hij onvoldoende gefaciliteerd werd en met zijn soldaten moest vluchten en honderden voertuigen moest achter te laten.​

LeerMaatWerk Battlefield tour Valkenswaard

battlefield tour Valkenswaard

Diep achter vijandelijke linies moest worden nagegaan of de brug bij Valkenswaard in tact was. De brug bleek in tact maar de eenheid bleek ook gezien te zijn. Onder meer door een tank op de brug. De 2 engelse open pantserwagens werden omsingelt.

LeerMaatWerk Battlefield tour Ardennen offensief

battlefield tour Het Ardennen offensief

Totaal verrast waren de geallieerden dat de Duitsers ongezien zo een grote troepen macht konden samenbrengen. Dit offensief had voor de Duitser nogal een bijzonder doel. Maar hadden de geallieerde leiders dan zitten slapen?

Contact informatie

LeerMaatWerk V.O.F.
Nienoord 3 

8226 RG Lelystad

info@leermaatwerk.nl
+31 320 422 442

KVK 5326 1402

Zoek je iets?


Recente posts