LeerMaatWerk downloadpagina: Als we allemaal delen hebben we allemaal meer!

Whitepaper leiderschapsontwikkeling

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PUUR POSE

PUUR POSE is de manier om door zelf-analyse vast te stellen hoe je marketing is en zou moeten zijn. Met deze methodiek analyseer je de authentieke houding van de organisatie en kun je de (nieuwe) marketingstrategie en de markt-communicatie bepalen.

Persoonlijk advies & Coach Traject

Personal coaching, maar dan in een concreet traject met concrete en haalbare doelen. Om de doelen te bereiken sluiten we een PaCT waarin de afspraken, de doelen en de route er naar toe zijn vastgelegd.

roadmap voor managementteambuilding

De teamband is een cruciale factor in organisatierendement en resultaten. Teambuilding is de manier om deze band te versterken. Daarvoor is het niet perse nodig om aan een touw van een berg af te dalen. Hoe het beter kan? Dat lees je hier?

Trainersvaardighedenkaart

De basis voor elke trainer is zijn creativiteit samen met zijn vaardigheden. Die trainersvaardigheden vind je hier in een handzaam overzicht.

Test leren en leidinggeven

Hoe je leert en je natuurlijke stijl van leidinggeven hebben veel met elkaar gemeen. Test jezelf en zie welke stijl jouw stijl is.

Contact informatie

LeerMaatWerk V.O.F.
Nienoord 3 

8226 RG Lelystad

info@leermaatwerk.nl
+31 320 422 442

KVK 5326 1402

Zoek je iets?


Recente posts