Een leidersschapstraining? Geen enkele zo uniek  als die van ons!

unieke troaches

unieke methoden

leiderschapstraining op maat

Een LeerMaatWerk leiderschapstraining wordt volledig op maat gemaakt. Het is een training voor degene die zich als leider willen ontwikkelen. De focus ligt op identiteit en leiderschapsgedrag. 
Geen stoffige leslokalen of eindeloze PowerPoint presentaties zelfs geen traditionele frontale manier van trainen.
We nemen de deelnemers letterlijk mee op reis en faciliteren het leren door doen, ondergaan en beleven.

Alle werkvormen en activiteiten in de cursus leiderschap zijn uniek en worden speciaal voor de deelnemers ontwikkelt.
Waarom dit werkt download dan de white paper.

Hoe dan?

We hangen we niet aan touwen bevestigd aan bergtoppen of springen van hoogtes met alleen een elastiek om ons middel. Wij verzorgen concrete trainingen of liever praktijk troachdagen met actieve werkvormen. Door dilemma’s waarmee wij de deelnemers confronteren wordt zijn automatisch gedrag bewust en positief beïnvloedt. Daarvoor gaan we naar buiten omdat we de werkvormen het best kunnen uitvoeren op een hindernisbaan of een soortgelijke buiten locatie.
Ondanks dat de locaties er vaak toe uitnodigen wordt het geen sportwedstrijd of een fysieke uitdaging.
Onze werkvormen zijn gebasseerd op de methode Leiderschap training en Vorming waarmee wij als leiders zijn opgeleid binnen defensie.

Op welk niveau?

Het niveau van de cursus leiderschap wordt bepaalt door de deelnemers. Of je nu beginnend of gevorderd leidinggevend bent ook jij kan je leerdoelen behalen. De troaches zijn gewend op met elk niveau leidinggevende te werken. Als  jij wilt werken aan jou leiderschap. Met als uitgangspunt de mens en hoe hem in beweging te krijgen, te inspireren en te motiveren. Je troach staat klaar met een goed gevulde gereedschapskist en een schat aan ervaring.

cursus leiderschap
Contact informatie

LeerMaatWerk V.O.F.
Nienoord 3 

8226 RG Lelystad

info@leermaatwerk.nl
+31 320 422 442

KVK 5326 1402

Zoek je iets?