Search

Pure Smart Team teamtraining

Pure Smart Team teamtraining

Onze teamtrainingen zijn gebaseerd op voor de deelnemer onbekende dilemma’s. Met onze methode schakelen wij zoveel mogelijk het referentiekader (de thalamus) van de deelnemer uit.

HR-instrumenten

Wij ontwikkelen HR-instrumenten op maat zodat u op de meest gebruiksvriendelijke manier het menselijk kapitaal kun beheren.

Wij ontwikkelen HR-instrumenten op maat, zodat je jouw menselijk kapitaal op de meest gebruiksvriendelijke manier kunt beheren.

Interim HR-diensten

Met onze HR-interim diensten brengen wij organisaties verder. Op tactisch en strategisch niveau ondersteunen wij organisaties.

Met onze Interim HR-diensten ondersteunen wij jouw organisatie op strategisch en tactisch niveau bij het (meer) zelfredzaam maken van het HR-team in de nieuwe situatie.

HR-advies

Enkele van de relevante thema's bij HR-advies zijn: Groei, ontwikkeling van en beloningsstructuren voor medewerkers en leiderschap.

Zorgvuldig, praktisch HR-advies dat volledige toegespitst is op de doelstellingen, uitdagingen en vraagstukken binnen jouw organisatie.

Battlefield Tour

Battlefield Tour locaties worden bezocht, besproken en gelinkt aan de eigen organisatie.

Ervaar met een battlefieldtour wat in WOII plaatsvond, wat dat betekende voor de leider van toen en welke lessen we daaruit kunnen trekken voor de hedendaagse leider.

Modulair Management Development

LeerMaatWerk is specialist op het gebied van modulair management development programma’s.

Op basis van jouw organisatie- en individuele behoefte stellen wij een programma vanuit onze 22 management development modules op.

Dilemmatraining

Dilemmatraining helpt teams om betere keuzes te maken voor de organisatie

Word geconfronteerd met onbekende situaties en oplossingen, waarmee we jouw analyse-, besluitvorming-, communicatie-, beïnvloedings-en bemiddelingskills testen.