Search

TOV doen: maak kennis met ons leerplatform

Bij LeerMaatWerk combineren wij het beste van verschillende werelden. Wij bieden theoretische handvatten, gebaseerd op de wetenschap met praktijkoefeningen die deelnemers uit hun comfort zone haalt. In de voorbije jaren merkten wij dat de snelheid en enthousiasme voor het opdoen van de theorie soms erg uiteen liep binnen teams. Daarom ontwikkelden wij TOV, ons leerplatform.

Leren naar eigen voorkeuren

Iets nieuws leren en écht onder de knie krijgen, kost tijd. Dat vormt nogal eens een uitdaging binnen teams die aan de slag gaan met het optimaliseren van hun eigen, individuele kunnen en de samenwerking onderling. De één is tenslotte in staat de leerstof sneller in zich op te nemen en de ander. Maar ook de voorkeuren in leerstijl, leeractivitieit en leervoorkeuren, kunnen binnen een team soms erg uiteen lopen.

Daarom hebben wij de theoretische onderbouwing bij elk LeerMaatWerk-traject en van elke LeerMaatWerk-training digitaal beschikbaar gesteld binnen ons Leerplatform. Op die manier kan iedere medewerker en leider (in spe) leren waar en wanneer dat uitkomt.

TOV doen met ons leerplatform

Het leerplatvorm voldoet helemaal aan ons credo ‘leren zonder stoffige leslokalen.’ Met Theorie Op Verzoek (TOV) doen deelnemers de theoretische onderbouwing die nodig is voor een training op, op het moment en via een device dat hen het beste uitkomt.

In combinatie met onze trainingen, zoals de dilemmatraining, battlefield tour en ‘vanuit het zadel’, vormt dit een sterke basis om ervarend te leren. Dit in tegenstelling tot de traditionele leermethodes die maar 4% leerwinst boeken. Zo hebben we ook hier weer het beste van twee werelden weten te combineren.

Ook buiten leertrajecten om

Leerplatform TOV is er ook voor wie (nog) geen LeerMaatWerk-traject deelnemer is. Tegen een kleine vergoeding kunnen ook zij toegang krijgen tot de database waarmee ze zich de theorie achter verschillende methoden en thema’s eigen kunnen maken.

TOV is nu online. Ben je nieuwsgierig naar de omgeving maar heb je nog geen gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen? Of wil je tegen een kleine vergoeding kennismaken met dit platform? Neem contact met ons op.