Search

Interim HR-diensten

Met onze HR-interim diensten brengen wij organisaties verder. Op tactisch en strategisch niveau ondersteunen wij organisaties en helpen bij het zelfredzaam maken van het HR-team in de nieuwe situatie.

Onze Interim HR-diensten helpt organisaties vooruit. Onze ervaren interim collega’s, waaronder

  • HR Adviseurs;
  • HR Business Partners;
  • HR Managers;

staan klaar om jouw organisatie op tactisch en strategisch niveau te ondersteunen. Ze kunnen snel aan de slag en binnen no-time de HR-taken oppakken die nodig zijn.

We bieden jouw organisatie toegang tot interim professionals uit ons eigen bestand, op het gewenste niveau en voor zowel langere als kortere opdrachten. Of je nu behoefte hebt aan langdurige ondersteuning of slechts tijdelijk, wij voorzien je van bekwame Interim HR-professionals met een schat aan expertise!

Onze interim HR-professionals zijn volledig bekend met onze Human Capital Engineering filosofie. En blijven altijd op de hoogte van de laatste HR-trends en de meest gebruikte HRM-software. Zo kunnen we onze Interim HR-diensten collega’s door heel Nederland inzetten en over het algemeen op relatief korte termijn.

Voor HR-professionals

Als jij een HR-professional bent die graag deel wilt uitmaken van het LeerMaatWerk-netwerk, dan is dat mogelijk. We brengen je op de hoogte van onze Human Capital Engineering filosofie. En bieden de nodige HR-trainingen om snel en effectief aan de slag te kunnen. Als je interesse hebt om als HR Adviseur, HR Manager of HR-Businesspartner via LeerMaatWerk op opdrachten te werken, meld je dan aan. We verwelkomen graag HR-professionals met de juiste vaardigheden en passie voor het vak!

Wat onze klanten zeggen