Search

Rob Masseling – Netpointgroep

Hun werkwijze en mentaliteit past bij ons als Netpointgroep. Zij zijn net als wij niet van de verpakking, maar van de inhoud! De interventies van LeerMaatWerk bij de Netpointgroep en onze klanten hebben een hoge transferwaarde en worden niet snel vergeten!

Daan Oude Elferink – East4

Het is zeer indrukwekkend hoe LeerMaatWerk door de loop van de dag heen in verhalen en vragen over de oorlog alle speerpunten van ons bedrijf de revue hebben laten passeren. Hierdoor geeft LeerMaatWerk met de Battlefield Tour je andere inzichten wat uiteraard aanzet tot nadenken.

Patrick Geerts – East4

De Competentie Ontwikkel Matrix is zeker de moeite waard voor bedrijven die hun medewerkers serieus nemen en in deze moeilijke tijd effectief willen werken met de juiste medewerkers op de juiste plek.

Lars Tiemessen – Rijnstate

De verhalen van management stijlen van toen vertaald naar de hedendaagse problemen waren zeer interessant en bruikbaar. Ben je opzoek naar een leerzaam, historisch getint uitje met ruimte voor een dialoog? Dan is de Battlefield Tour zeker een aanrader.

Sergej Veltman – Van Schendel en Partners

Er zijn ongetwijfeld veel boeken en lange dure trainingen beschikbaar… Maar als ik een training zoek waar ik in korte tijd precies weet waar ik aan toe ben en wat ik moet doen om mijn doel te bereiken…. ga ik naar LeerMaatWerk.

Larissa Zegveld – Wigo4it

LeerMaatWerk heeft binnen onze organisatie op een snelle en doeltreffende wijze een strategisch personeelsplan en diverse bouwstenen ontwikkeld waarmee wij komende jaren stevig vooruit kunnen.

Frank Snieder – Gemeente Den Haag

LeerMaatWerk is een dynamische organisatie met veel vakkennis. Zij hebben een duidelijke mening, maar staan echt open voor argumenten of andere zienswijzen. Helaas een zeldzame combinatie.

Nolda Tipping-Griffioen – DUO

Niet alleen is LeerMaatWerk in staat om kandidaten snel en daadwerkelijk te beoordelen, ook denken zij strategisch na over wat het bedrijf op de lange termijn nodig heeft.

Nieke Grozema – DUO

Toen LeerMaatWerk in het begin ‘Human Capital’ als begrip hanteerde, ben ik gaan zoeken maar ik kon eigenlijk niet heel veel vinden. Pas later bleek het kwartje te vallen, voor LeerMaatWerk is dat een uitgangspunt in hoe zij hun werk doen.

Eric Withaar – Rijkswaterstaat HWBP

LeerMaatWerk gaf specialistische adviezen en ondersteuning op rechtspositie‐ en HRM‐gebied aan het programmabestuur, en de programma directie. Het HWBP is op de goede weg in de transitie van programma naar werkgever mede dankzij LeerMaatWerk.