Search

Battlefield Tour: Treed in de voetsporen van militairen

‘Een battlefield tour is een type reis of excursie waarbij de deelnemers speciale aandacht hebben voor de locaties en/of sporen van de strijd die tegenwoordig nog zichtbaar zijn’, aldus Wikipedia. Als deelnemer aan de LMW battlefield tour leer je van dilemma’s waar belangrijke militaire leiders in de geschiedenis voor stonden.

7 battlefield tour arena’s

Door te reflecteren tijdens een battlefield tour op historische gebeurtenissen en te onderzoeken hoe teams en leiders daar toen mee omgingen, krijg jij samen met jouw teamleden inzicht in belangrijke thema’s zoals strategie, communicatie, besluitvorming en het omgaan met druk en verantwoordelijkheid.

Wij hebben in 7 arena’s interessante tours uitgewerkt. Ieder met een eigen thema. Als gevolg van de inbreng van de deelnemers vooraf is elke tour maatwerk. Daarom is dus geen enkele battlefield tour gelijk. Desgewenst maken wij een competentietraining onderdeel van de tour, om het effect en de leerwinst nog verder te vergroten.

Tijdens de tour vergelijken wij functioneren, managen, leiden, missie en visie met dat van jouw situatie, op dit moment. We kijken samen naar wat je van de geschiedenis kan leren, zoals de slag om het Hürtgenwald, en geven je de tools om het geleerde direct in de praktijk toe te passen.

Duur

1 dag

Locatie

In overleg

Deelnemers

Vanaf 4 personen

Kosten

In overleg

Wat onze klanten zeggen