Search

Modulair MD: Management development is bovenal zelfontplooiing.

LeerMaatWerk is specialist op het gebied van modulair management development programma’s. Iedere manager is anders en heeft een andere en eigen ontwikkelbehoefte. Wij dagen elke deelnemer uit naar zichzelf te kijken en bieden een intensief maatwerkprogramma afgestemd op de individuele- en organisatie-behoeftes. We gebruiken de 70-20-10 methode om naadloos op jouw werk omstandigheden aan te sluiten.

Modulair management development

Wij hebben 22 modulair management development modules ontwikkeld. Op basis van behoefte onderzoek stellen wij samen een programma op. De thema’s en onderwerpen stemmen wij af op de behoefte van de organisatie en het individu. Waardoor het programma precies past bij het management-team en beschikt over de juiste inhoud en accenten.

Management development, de LeerMaatWerk methode.

Doordat wij management development verbinden aan de organisatie strategie spreken we liever van strategisch management development.  Bij  strategisch management development passen wij actieve leervormen toe zoals ‘training on the job’ en simulaties. Wij staan met onze trajecten voor strategische doorontwikkeling van de manager en van de organisatiegroei. Een strategisch management development traject is geen wedstrijd wie kan het langst stilzitten in een stoffig lokaal en onderwijl naar een presentatie staren. Het staat juist garant voor toekomstgerichte dynamiek.

De balans tussen skills en attitude.

Een manager kan niet alleen leunen op kennis en vaardigheid, om effectief te zijn. Zijn gedrag tenminste zo belangrijk. In ons traject brengen we daarom de balans aan tussen skills en attitude. We ontwikkelen alle competentie-componenten (kennis, vaardigheid en gedrag) van de nodige management competenties. Waarom? Om de toepasbaarheid op de werkvloer te vergroten. Competentiegericht ontwikkelen verkleint de kloof tussen theorie en praktijk. We werken opdrachtgericht op basis van theoretische onderbouwing.

Duur

6 weken

Locatie

In overleg

Deelnemers

1 persoon

Kosten

Op basis van samengesteld programma

Wat onze klanten zeggen